Health Coaching

by Canto Verde Wellness

 

Tämä kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus on juuri Sinulle, jos joku näistä tuntuu tutulle:

olo on stressaantunut harva se päivä

epämääräinen tyytymättömyys kalvaa ja vie iloa arjesta

vaihdevuodet lähestyvät, ovat jo alkaneet tai jo onnellisesti ohi

vyötärölle on karttunut ylimääräistä ja se ärsyttää

tuntuu, että menet puoliteholla päivästä päivään

sohva ja tv vetävät puoleensa useammin kuin haluaisit

nukkumisessa ja palautumisessa on haasteita

haluat kukoistaa elinvoimaisena, aikuisen naisena, mutta et tiedä miten lisätä energiaasi

uskot, että voit pienillä muutoksilla parantaa elämänlaatuasi ja löytää kadonneen kipinän, joka voi johtaa vaikka mihin!

tiedät, että hyvätkään päätökset eivät jää pysyviksi ilman, että joku kannustaa ja tukee sinua - mieluiten joku ammattilainen

Ehkä sinullekin on (ihan vaan joskus) käynyt samoin kuin minulle:

Ostat sporttilehden, luet juoksuharrastuksen aloittamisesta, innostut ja hankit jopa uudet lenkkarit, joita lehdessä kehutaan. Käyt muutaman kerran kävelemässä, mutta kun et saa puolisoa/kaveria mukaan, innostus hiipuu ja sammuu.

Luet lehdestä kasvisruokavalion hyvistä vaikutuksista, innostut ja ostat seuraavalla kauppareissulla kaaleja joka lähtöön, punajuuria, bataattia, kvinoaa, nyhtökauraa, härkistä ..teet kerran nyhtökaura-bolognesea, joka maistuu vähintäänkin kummalliselta ja heität nuhjaantuneet kasvikset kenenkään huomaamatta kahden viikon päästä kompostiin.

Hankit messuilta self help -oppaan, jonka avulla sinulle luvataan roppakaupalla onnea ja elinvoimaa.. luet kirjan flow-tilassa ja hehkut innosta viikonlopun, mutta arjen vaatimusten ja velvollisuuksien myötä hehkun tilalle puskevat sitku- ja mutku-ajatukset. Sisältäsi kuuluu syvä huokaus.

Hei! Olen Arja

– sinun lujan lempeä matkakumppanisi hyvinvointipolullasi.
Haluat varmaan elää täysillä (niin kuin minäkin), tuntea olevasi omissa nahoissasi, lopettaa sitku-mutku elämän, olla läsnä joka hetki tietoisena siitä, että olet omalla paikallasi maailmassa. Oli tilanne mikä tahansa juuri nyt, jossittelu ja lykkäämisen aiheuttama huono omatunto kuluttavat turhaan energiaasi. Kaikki tapahtunut on ollut välttämätöntä ollaksesi tässä nyt, valmiina kehon ja mielen hyvinvointiin ja terveyteen.

Tiedät, että olet kaiken sen hyvän arvoinen, mitä elämällä on tarjottavana – lähde kohti unohtuneita unelmiasi ja anna elämän tarjota parastaan juuri Sinulle! NYT ON SINUN AIKASI.

 

Voin oikeasti auttaa sinua! 

Tuntuuko, että olet jumissa – tyytymätön habitukseesi, työhösi, parisuhteeseesi, ajankäyttöösi tai et välttämättä tiedä mikä aiheuttaa aika ajoin voimistuvaa ajatusta siitä, että jotain pitäisi muuttaa? Eteenpäin pääseminen yksin tuntuu vaikealta, etkä tiedä mikä tai kuka voisi auttaa…. MINÄ VOIN!

Olen opiskellut tämän ammatin ihan Sinua varten.
Minulla on apunani tuoreiden opintojen tuoma viimeisin, monia tieteenaloja hyödyntävä tieto ja osaaminen sekä runsaasti erilaisia menetelmiä ja harjoituksia, joiden avulla pääsemme asioiden ytimeen eli siihen, mikä Sinua parhaiten auttaa nykyisestä tilanteesta haluamaasi tavoitteeseen.  Tavoitekin kirkastuu matkan edetessä, alussa se voi olla vaikka  epämääräisestä tyytymättömyydestä eroon pääseminen tai voit haluta alkaa kukoistaa elinvoimaisena aikuisena naisena. Ei ole mitään sellaista elämänaluetta, jota Health Coachingin avulla ei voida tarkastella.

Valmennus voi tapahtua kasvotusten,  puhelimitse tai netin erilaisten sovellusten välityksellä (Skype, facebook, Zoom jne).

Tässä alla pieni video minusta.

 

Kaikki tämä ja paljon muutakin on käytettävissäsi, kun työskentelemme yhdessä

  1. Motivoinnin ja tapojen muutoksen keinot
  2. Hyvinvointiin vaikuttaminen mielen ja tunteiden johtamisen avulla
  3. Valmennustaidot elämäntapamuutoksissa
  4. Mindfulness ja tietoisuustaidot hyvinvoinnin tukena
  5. Terveyttä ja elinvoimaista oloa tukevat elintavat
  6. Tervehtyminen ravinnon avulla
  7. Keho-mieli  periaatteet hyvinvointivalmennuksessa

Asiakaskokemuksia

Tiina 51v, Lahti

“Olin hieman skeptinen Health Coachingin vaikutuksen suhteen, koska olen käynyt aiemmin terapiassa ja mietin, miten ihmistä voidaan auttaa menemättä syvälle menneisiin tapahtumiin. Arja oli erittäin asiantunteva, vaikka oli vasta opiskelemassa alaa. Hän kunnioitti minua, minun rajojani, toiveitani ja tuntui, että koko ajan mennään minun ehdoillani, Arja vain ohjaili suuntaa kysymyksillä. Koin, että minun asiani oli myös hänelle tärkeä ja oli turvallista tuoda varsin henkilökohtaisiakin asioita esiin. Arjan persoona soveltuu täydellisesti tähän valmentajan työhön ja voin lämpimästi suositella häntä.”

Laura 52v, Lahti

“Hyvinvointipyörän läpikäyminen teki tosi hyvää! Harvemmin tulee pohtineeksi kaikkia elämän osa-alueita – siinä konkreettisesti huomaa “notkahdusalueet”. Itsetutkiskelun kautta oli helppo korjata niitä osa-alueita, joiden halusin olevan paremmin. Teki hyvää pysähtyä pohtimaan niitäkin asioita, jotka olivat hyvin ja miettiä mihin niistä halusin muutosta. Arja coachina oli voimaannuttava, rohkaiseva ja ammattitaitoinen.”

Teija 39v

“Tapaamiset Health Coachin kanssa oli paras teko vähään aikaan oman hyvinvoinnin eteen! Stressaavassa elämäntilanteessa oli ihanaa, kun oli toinen vieressä, jonka kanssa miettiä tavoitteita ja nähdä asiat, mitkä ovat hyvin elämässä ja mitkä helposti jää kiireen keskellä näkemättä. Joskus tähän tarvitaan ulkopuolista avuksi. On tärkeää pysähtyä elämän äärelle ja tarkastella, mihin suuntaan on menossa. Arja on kuunteleva ja kannustava kanssakulkija. Kiitos, että arvostan itseäni taas enemmän.”

Minna 50v, Kouvola

“Arjan kanssa oli helppoa ja luontevaa työskennellä. Hän on empaattinen, rauhallinen ja kannustava Coach ja hänen esittämiensä oivaluttavien kysymysten avulla löysin uusia, hyviä ideoita ja vaihtoehtoja. Omat ajatukset kirkastuivat ja saivat vahvistusta. Suosittelen lämpimästi ARjaa tueksi elämän haastavissa tilanteissa ja muutoksissa.”

Minna 50v, Lahti

“Arja on todella hyvä tyyppi ja hänen energiansa säteilee kauas sekä tarttuu. Hänellä on elämänkokemusta ja jotenkin hän osaa kysyä juuri ne oikeat kysymykset, jotka osuvat ytimeen. Asiat loksahtavat kohdalleen ja tavoitteet kirkastuvat. Arja osaa olla myös napakka ja sanoa asioita suoraan – niin kuin pitääkin. Lujan lempeällä kannustuksella on helpompi edetä kohti tavoitteita. Pidän todella paljon Arjan huumorista ja rennosta elämänasenteesta. Hän on tasapainoinen ja vankka kuin peruskallio, joten asiakkaana on helppo uskoutua ja luottaa. Voin suositella häntä rinna kulkijaksi elämänmuutoksiin tai mihin tahansa haasteisiin.”

Nina 51v, Helsinki

“Arja on valmentajana ihanan ymmärtäväinen ja kannustava. Hän ei tarjoile valmiita vastauksia, vaan auttaa lempeästi eteenpäin ja kysyy vahvoja kysymyksiä, joiden avulla on mahdollista löytää itselle juuri ne oikeat vastaukset. Arjan kanssa on koko ajan kannateltu ja turvallinen olo, ja vaikeistakin asioista voi selvitä eteenpäin. Arja on hyvä kuuntelemaan, ja hänen empaattinen ja lämmin persoonansa on valmennustyössä suureksi eduksi. Voin erittäin lämpimästi suositella Arjaa valmentajana kaikissa omaan elämään ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa.”