Minusta

Miten minusta tuli Int Health Coach

Tavallista perhearkea

Viimeiset 8 vuotta elämästäni ovat esimerkki siitä, että vain muutos on pysyvää, joka onkin aikamoinen paradoksi. Ihmistä ei kai ole tarkoitettu hiihtämään samaa latua perinteisellä tyylillä koko elämänsä ajan ja kyllä se käy järkeen, että paikoilleen jähmettyminen ei edistä hyvinvointia.
Minulle hyvinvointi – vaikka onkin kulunut sana – on ollut aina lähellä sydäntä ja nimenomaan ennaltaehkäisy on puhutellut eniten, mutta kyllä minäkin aika pitkään hiihtelin totuttuja latuja, kunnes… mutta sitä ennen: Menin naimisiin ensirakkauteni kanssa, olin rakastunut häneen 9-vuotiaana,

kun hän seurusteli isosiskoni kanssa. Heille tuli bänät ja minä olin vihainen siskolleni – kukapa olisi arvannut mitä tapahtuisi 10 vuotta myöhemmin. Saimme kolme ihanaa, tervettä lasta ja olin kotiäitinä heille kaikille, kunnes he täyttivät 3 vuotta.
Pari vuosikymmentä meni vientihommissa tekstiilien parissa ja taivaan lahjana tulleen irtisanomisen jälkeen vielä rapiat 7 vuotta kuntoilulaitteiden viennin parissa, joka tuntui jo tärkeämmältä, sillä tuotteet edistivät hyvinvointia. Silti se ei tyydyttänyt, jotain puuttui.

Muutoksen aika

Täytin 50 vuotta ja ymmärsin, että oli viimeinen hetki viedä asiat maaliin asti. Päädyin opiskelemaan täysin uuden ammatin ja valmistuin 53-vuotiaana vihersisustajaksi ja tietenkin ”tulokulmani” oli hyvinvointi. Syntyi Canto Verde Vihersisustuspalvelut Oy (= vihreä laulu),  jonka missioksi tuli vihreyttää Päijät-Hämäläiset yritykset ja julkiset pytingit. Viherkasveilla on todella paljon annettavaa meille ja koko maapallolle – tiesitkö, että maapallolla ei olisi elämää ilman kasveja!
2017 tuli vastaan pohjoismainen terveyskonsepti, jonka terveystuotteet ovat omaa luokkaansa ja jotka paitsi paransivat terveyttäni (ja tekevät sitä edelleen), laajensivat yritykseni tarjontaa – hyvinvointia kuluttajille.

Vihersisutamisen oheen Health Coaching -koulutus

Mainitsemani terveyskonseptin koulutussysteemin myötä kiinnostuin enemmänkin terveysasioista ja itseni kehittämisestä. Aloin tunnistaa paremmin mitä Oikeasti haluan ja opin myös Unelmoimaan. Sitten tuli vastaan vuoden kestävä Health Coach Academyn koulutus Int Health Coachiksi. Ensin ajattelin, että minulla ei ole tähän koulutukseen varaa, mutta kun kuuntelin viisasta sisäistä ääntäni, tajusin, että minulla ei ole varaa jättää tätä koulutusta väliin. Sehän oli se puuttuva palanen, jonka avulla voin lähteä oikeasti edistämään (omaa ja) kanssakulkijoideni hyvinvointia. Oma prosessi on käynnissä ja ymmärrys on lisääntynyt kilometrikaupalla. Tiedän nyt paljon enemmän elintavoista, muutoksesta, uskomuksista, arvoista ja ajattelusta ylipäänsä ja tiedän, että muutos on mahdollinen meille kaikille.
Aputoiminimi Canto Verde Wellness toimii kattona kaikelle tekemiselleni, sillä en minä viherkasveja aio unohtaa, nehän ovat myös valtava trendi tällä hetkellä.
Taloudellisesti tämä kaikki on ollut haastavaa, mutta uskon, että auttamalla muita parempaan hyvinvointiin, kaikki palaset loksahtavat lopulta kodalleen.
Mottoni on ”Elämä antaa minulle yltäkylläisesti” ja se tarkoittaa yhtä hyvin hyvässä kuin ”pahassakin”. Saan sen, mitä tarvitsen voidakseni palvella kanssakulkijoitani – myös sinua, rakas lukijani – parhaalla mahdollisella tavalla.

Canto Verde Wellness on pohjoismaisen terveyskonseptin edustaja ja jälleenmyyjä.
Jos haluat kuulla lisää, lähetä tekstiviesti ”Kiinnostuin” numeroon 020 7199 100 niin soitan sinulle ja sovitaan tapaaminen.